Magický dátum - magické manželstvo. Vyber si svoj svadobný dátum podľa numerológie.

Vhodne zvolený dátum svadby môže dať správny pohon celému manželskému životu. Vďaka numerológii si môžeš so svojím nastávajúcim spočítať váš ideálny dátum svadby a prežiť tak svoj vysnívaný deň v dokonalom súzvuku s vesmírom.

Ako funguje numerológia

Numerológia je systém, ktorý hodnotí vzťah jednotlivca alebo páru k určitým číslam na základe ich dátumov narodenia. Môže sa tiež použiť na predpovedanie šťastia alebo nešťastia v určitých dátumoch. Podobne ako astrológia, je to technika, ktorá má staroveké korene v ranej vede a filozofických teóriách rôznych ázijských a európskych kultúr, ale v súčasnosti je užšie spojená s mystikou a veštením.

Keď príde na výber tých najlepších svadobných dátumov, numerológia ti môže ukázať, kedy by si ty a tvoj partner mali vo svojom manželstve najviac šťastia a lásky.

Čísla z vášho dátumu narodenia sa sčítajú, aby sa vytvorilo číslo životnej cesty, ktoré je nevyhnutné pre použitie numerológie na výber najlepších dátumov svadby. Vy a váš partner by ste mali použiť tieto výpočty, aby ste našli svoje dve čísla životnej cesty, potom prejdite nadol, aby ste našli informácie o ideálnom dátume svadby.

jacob-rank-pGKyqck99cg-unsplashjpg

Číslo životnej cesty

Vzorec čísla životnej cesty = číslo mesiaca narodenia (1-12) + číslo dátumu narodenia (1-31) + rok narodenia

Neboj sa, počítanie je jednoduchšie, ako sa zdá! Tu je príklad:

Zuzka má dátum narodenia 16. október 1990, takže jej životné číslo je 9. Zistíme to takto:

16 = 1 + 6 = 7

10 (október) = 1 + 0 = 1

1990 = 1 + 9 + 9 + 0 = 19 -> 19 = 1 + 9 = 10 -> 10 = 1 + 0 = 1

7 + 1 + 1 = 9

Číslo životnej cesty: 9

Zuzkin snúbenec sa volá Michal a Michal má narodeniny 12. januára 1992. Michalovo číslo životnej cesty je 7. Vypočítame to takto:

12 = 1 + 2 = 3

1 (január) = 1

1992 = 1 + 9 + 9 + 9 + 2 = 21 -> 21 = 2 + 1 = 3

3 + 1 + 3 = 7

Číslo životnej cesty: 7

Teraz budete musieť poznať svoje sobášne číslo, aby ste našli najlepšie dátumy svadby pomocou numerológie. Jednoducho pridajte dve čísla vo svojej životnej ceste a pokračujte v pridávaní, kým nedosiahnete jednu číslicu. Tu je príklad výpočtu manželského čísla Zuzky a Michala:

9 (číslo životnej cesty Zuzky) + 7 (číslo životnej cesty Michala) = 16 -> 1 + 6 = 7

Sobášne číslo Zuzky a Michala je 7.

Existuje veľa variácií v tom, ako určiť dátum, ktorý bude pre váš vzťah zmysluplný a priaznivý. Vo všeobecnosti sú dátumy, ktoré sa rovnajú 1 alebo 9, pre páry podľa numerológie šťastné. Príkladom dátumu, ktorý sa rovná 1, môže byť napríklad 01. február 2023.

soroush-karimi-tFdU8Kp-xWg-unsplashjpg

Ďalším spôsobom, ako si vybrať svadobný dátum pomocou numerológie, je vybrať dátum, ktorý je rovnaký ako vaše svadobné číslo alebo jedno z vašich životných čísel. Za mňa však vyhráva intuícia a ak už máš o svojom dátume svadby so ženíchom jasno, stačí si prečítať, čo vám jeho výsledné číslo prinesie:

Jednotka

Hovorí o začiatku, o konsolidácii a niečom trvalom. Obaja vytvoria skvelý tím a svadby v tomto počte bývajú elegantné a plné detailov, ktoré obom pritiahnu chvíle radosti a finančnej stability.

Dvojka

Krásny výsledok zaručujúci pohodové manželstvo plné vzájomného súzvuku a nekonečného priateľstva. Manželia sa budú po celý život podporovať v záujmoch aj pracovných príležitostiach. Ideálna zhoda!

Trojka

Číslo tri zaručuje spokojný a trvalý vzťah, treba k nemu ale dospieť. Manželia spolu zažijú ťažké časy. Spoločné ciele im však pomôžu vyriešiť všetky prekážky. 

Štvorka

Silný výsledok, ktorý pomáha manželom vytvoriť láskyplnú a pevne spojenú rodinu. V spoločnom živote síce čaká partnerov možno vzdialenie sa od vzdialenej rodiny či priateľov. Rodinné vzťahy však zostanú nenarušené. Energia čísla 4 predstavuje stabilitu a bezpečnosť a s veľkou možnosťou realizácie snov.

Päťka

Výsledok naznačuje silné manželské puto ponúkajúce pomocnú ruku pri riešení kadejakého životného problému. Pozor si ale partneri musia dať na finančné problémy.

Šestka

Výborný výsledok pre partnerov, ktorí si želajú veľkú rodinu. Číslo šesť totiž podporuje plodnosť a uskutočnenie sna o mnohých potomkoch. Toto číslo je plné náklonnosti a harmónie.

Sedmička

Toto číslo je číslom boja a prekonania, takže tí, ktorí si toto číslo zvolia pre svoje manželstvo, budú schopní zvládnuť všetky ťažkosti, ktoré im prídu do cesty. Manželov čaká život plný prekvapení, šťastia a radosti. Deti narodené v tomto manželstve sa pýšia nevídaným talentom a vysokou inteligenciou.

Osmička

Výsledné číslo je vhodné najmä pre veriacich párov, ktoré svoj život zasvätili Bohu. Ten nad nimi aj naďalej bude držať svoju ochrannú ruku. Manželia čaká nejedna životná prekážka, ktorú ale hravo spoločnými silami prekonajú. Pod týmto číslom bude vždy zaručená finančná stabilita, ako aj prosperita.

Deviatka

Číslo deväť pomôže manželom prekonať straty z minulosti a pomôže im vykročiť do budúcnosti pravou nohou. Je to číslo, ktoré kladie nohy na zem a je spojené s pocitmi ako súcit, oddanosť a trpezlivosť.

Ako na svadobn dtum poda numerolgiepng

A keď už máš vybratý dátum, je na čase začať premýšlať nad tým, akú svadbu vlastne chceš. Mám o tom napísaný aj článok, tak snaď ti pomôže sa rozhodnuť :)
Tak čo, milá budúca nevesta, budeš sa pri výbere dátumu svadby držať numerológie? 

Zaujímajú ma vaše názory na túto tému, či tomu skutočne veríte alebo nie, tak mi to určite dajte vedieť na mail martina@svadbujeme.com, budem sa tešiť. A ak poznáš nejaké ďalšie nevestičky, ktoré si práve vyberjaú dátum svadby , tak tento článok im neváhaj prezdielať :)